Loading

Carte – Prezentare generală

 

În această carte se dărîmă unele dintre cele mai grave mituri existente în societatea noastră: teoria relativității a lui A. Einstein, sistemul heliocentric, etc. Pentru aceasta am arătat pas cu pas experimentele, modul de judecată greșit, ignorarea sau ascunderea unor rezultate experimentale care au dus la apariția acestor teorii, în realitate niște iluzii. Oameni considerați "mari oameni de știință" unii (încă) laureați ai premiului Nobel, nu au înțeles în realitate probleme de fizică elementară, cum ar fi compunerea vitezelor.

 

Omenirea are probleme importante din punctul de vedere al principiilor folosite în abordarea realității iar unele dintre rezultate (între care și iluzia cunoscută sub numele de "teoria relativității") sînt prezentate detaliat aici.

 

Timpul este relativ dar nu în sensul în care au crezut Einstein și altii. Tot în această secțiune, într-o mică animație, prezint relativitatea reală a timpului care, precum se vede, este destul de simplă și clară.

 

Teoretic această carte ar trebui să producă o revoluție în modul de abordare a realității. Prin analiza erorilor (unele dintre ele elementare) care s-au făcut, ar trebui să se implementeze un sistem care să nu permită ca minciunile (iluziile) să fie considerate drept adevăruri, uneori cu consecințe foarte grave dacă se încearcă implementarea lor în practică.

 

De reținut un lucru, foarte important (poate cel mai important): Dumnezeu nu se lasă batjocorit de nimeni, adevărul iasă la iveala oricum, mai devreme sau mai tîrziu. Tentativele de aplicare în practică a unor iluzii au avut uneori efecte catastrofale.